Kemal Kükrer

Erikli Yahni

MALZEMELER

2 yemek kaşığı tereyağı
10 adet Arpacık soğan pembeleştikten sonra
1 adet havuç
500 gram kuzu kuşbaşı
Tuz
karabiber
100 gram Kültür mantarı
100 gram kuru erik
1 adet çarliston biber
1 adet kapya biber
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı Kemal Kükrer erik ekşisi
2 su bardağı su ilave ederek 30-45 dakika pişirerek servis ediyoruz

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ