Kemal Kükrer

Fırında Çipura

MALZEMELER

1 kırmızı soğan
1 yeşil elma, incecik doğranmış
1 chili biber
1 yeşil biber
2 diş sarımsak
½ demet maydanoz
Tuz
Karabiber
3 yemek kaşığı Kemal Kükrer elma ekşili sos tepsiye alınır, ovarak karıştırılır.' domates ve 1 kg deniz çipurası da tepsiye alınır. Çipuraya, tuz, karabiber, zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer nar ekşisi eklenir.Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 25-30 dakika pişirilir.

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ