Kemal Kükrer

Kayısılı Kurabiye

MALZEMELER

150 gram kuru kayısı
120 gram şeker
2 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
150 gram badem
1 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı Kemal Kükrer ballı elma sirkesi

kurabiye için;
300 gram un
100 gram tereyağı
100 gram pudra şekeri
1 paket vanilya
1/4 çay kaşığı tuz
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı Kemal Kükrer ballı elma sirkesi
çatal yardımıyla yoğurmaya başlıyoruz.Hamurdan bir parça alarak içine yaptığımız kayısı marmelatından koyarak yuvarlıyoruz.Üzerine çatalla izler yapıyoruz.180 derecede 15 dakika pişiriyoruz

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ