Kemal Kükrer

Midye Tava Ve Tarator Sos

MALZEMELER

Tarator için;
9 dilim bayat ekmek
100 gram ceviz
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber toz haline getirilir.1 su bardağı yoğurt ve 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer elma sirkesi eklenir.

Midye tava için;
1,5 su bardağı un
1 su bardağı su
1 yumurta
Tuz
1 yemek kaşığı Kemal Kükrer elma sirkesi karıştırılır ve 500 gram midye içine atılır.Hamurla kaplanan midyeler ısıtılmış yağlı tavaya bırakılır.

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ