Kemal Kükrer

Vişne Soslu Fıstıklı Kebap

MALZEMELER

500 gram Kuzu kıyması
50 gram Antep fıstığı
tuz ilave edip yoğuruyoruz ve Ceviz büyüklüğünde toplar yapıyoruz
Isınmış olan tavaya kebaplarını bırakıyoruz

Vişne sos için
200 gram vişne
1 çay bardağı su
2 yemek kaşığı toz şeker
3 yemek kaşığı Kemal Kükrer vişne ekşisi koyarak koyulaştırdığımız sosu blendırdan geçiriyoruz ve sosumuzu kebapların üzerine dökerek servis ediyoruz.

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ