Çingene Kebabı | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Çingene Kebabı

Malzemeler

  • 2 adet közlenmiş patlıcan
  • 2 adet közlenmiş yeşil biber
  • 1 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 1 adet domates
  • Çeyrek kuru soğan
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Kemal Kükrer Sarımsak Sosu
  • Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi

Kullanılan Ürünler

Yapılışı

  • Patlıcan, yeşil biber ve kırmızı biberi közleyin.
  • Közlenmiş sebzelerin kabuklarını soyun ve bıçakla kıyarak kaseye alın.
  • Domates ve kuru soğanı rendeleyin.
  • Üzerine tuz, zeytinyağı, Kemal Kükrer Sarımsak Sosu ve Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ekleyin.
  • Tüm malzemeler birleşene kadar karıştırıp servis edin. Afiyet olsun.

Benzer Tarifler