Bal Kabaklı Sonbahar Salatası | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Bal Kabaklı Sonbahar Salatası

Malzemeler

  • Bal kabağı
  • Yarım kırmızı soğan
  • 1 avuç ayıklanmış ıspanak
  • Kabak çekirdeği
  • 1 avuç kurutulmuş nar tanesi
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Kemal Kükrer Nar Ekşisi
  • Kemal Kükrer Gurme Balzamik Sirke

Kullanılan Ürünler

Yapılışı

  • Bal Kabaklı Sonbahar Salatası tarifi için ; bal kabaklarını küp küp kestikten sonra zeytinyağı, tuz ve karabiber ile aromalandırarak fırınlayın.
  • Ayrı bir kapta, kurutulmuş nar tanelerinin üzerine zeytinyağı, tuz ve Kemal Kükrer Nar Ekşisi’ni ekleyerek karıştırın.
  • Yumuşayana kadar bekletin. Ispanakları salata kasenize yerleştirin.
  • Üzerine yarım ay şeklinde doğranmış kırmızı soğanları ekleyerek nar taneli sosla birlikte karıştırın.
  • Fırınlanmış bal kabaklarını salatanın üzerine yerleştirin ve sonra kabak çekirdeklerini serpin.
  • Son olarak Kemal Kükrer Gurme Balzamik Sirke’yi gezdirerek salatanızı servis edin.
  • Bal Kabaklı Sonbahar Salatası hazır. Afiyet olsun.

Benzer Tarifler