Kemal Kükrer olarak yüzyılı aşkın bir süredir, geleneksel ve doğal fermantasyon yöntemi ile ürettiğimiz sirkelerimiz ve kontrollü ortamlarda ürettiğimiz, güvenilir %100 nar ekşilerimizin yanı sıra yüksek kaliteli sos ve turşularımızla sofraların ayrılmaz parçası olmaya devam ediyoruz. En iyi malzemelerle, geleneksel ve doğal yöntemlerle ürünlerimizi gerçek lezzetine ulaştırıyoruz.
Kemal Kükrer’in yolculuğu 1915 yılında, Eskişehir’de bulunan evinin bodrum katında meşe ağacından özel olarak yapılmış iki adet fıçıda ürettiği üzüm sirkesi ile başlıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni kurulduğu dönemde, Eskişehir’in o küçük mahallesinden taşıp bugün onlarca farklı ürünle uluslar arası pazarlarda yerini alan Kemal Kükrer markası olarak, ürünlerimizi aynı yüksek kalite ile üretmeye devam ediyoruz.
Yenilikçi ve dinamik yapımız sayesinde kendi kategorimizde Türkiye’nin en güvenilir markalarından biri haline geldik. Kemal Kükrer olarak geleneksel ve doğal fermantasyon yöntemi ile üzüm, elma ve diğer meyve sirkelerini üreten ilk ve tek marka olmasının yanı sıra, nar ekşisi, isot acı sos, ballı elma sirkesi ve sarımsak sosu gibi ürünleri Türk halkının beğenisine sunan ilk markayız.
Yenilikçilik anlayışı ile kalite ve Ar-Ge çalışmalarını ön plana çıkararak 2 fabrika ve 33.500 m2 alanda 37.500 ton kapasite ile üretimlerimize devam ediyoruz. 20’yi aşkın ülkeye yaptığımız ihracat ile dış pazarda da büyük beğeni gören Kemal Kükrer markamız, tıpkı “Nar Ekşisi” lezzetini Türkiye’ye kazandırdığımız gibi, değerli lezzetlerimizi kaliteli ürünler haline getirerek günümüze taşıyoruz. “Her üzüme bağını soran” meyve seçimi sürecimizden başlayarak, üretimin her safhasında hassas kalite kontrol yöntemleri ile her zaman en iyinin peşindeyiz, geçmişimiz kadar başarılı bir geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz.