Niçoise Salatası | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Niçoise Salatası

Malzemeler

  • 250 g ton balığı
  • 100 g haşlanmış taze fasulye
  • 1 adet haşlanmış patates
  • 5 adet çeri domates
  • 1/2 adet kırmızı soğan
  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 3 adet ançuez
  • 5 adet siyah zeytin
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Yapılışı

  • Kemal Kükrer Sarımsak Sos ve Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ile fasulyeleri çok ince şerit kesin.
  • Soğanı piyazlık doğrayın. Patatesleri ve çeri domatesleri küp kesin.
  • Zeytinleri ayıklayın ve kalan malzemelerle birlikte kasede karıştırın.
  • Haşlanmış yumurtayı ve ançuezi dilimleyin.
  • Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ile Kemal Kükrer Sarımsak Sosu karıştırıp salataya dökün. Afiyet olsun.

Benzer Tarifler