Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Şef Ekin Eylem Ulaş’tan Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası

Malzemeler

  • 3 adet kapya biber
  • 1 adet havuç
  • ½ kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Karabiber
  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Acı Sos

Kullanılan Ürünler

Yapılışı

Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası Yapılışı

  • Közlenmiş kapya biberleri diğer sebze ve baharatlarla kavurun.
  • 1 lt su ekleyip kaynamaya alın.
  • Ayrı bir kapta tereyağını eritip Kemal Kükrer Acı Sos’u ekleyin.
  • Çorba karışımı iyice kaynadıktan sonra robottan geçirip, kavurduğunuz sosu ekleyin.
  • Birkaç dakika daha kaynatıp servis yapın. Afiyet olsun.

Tüm Tariflerimizi görmek için tıklayınız.

Benzer Tarifler