Şef Ekin Eylem Ulaş’tan Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası
Anasayfa » Tarifler » Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası
Malzemeler
- 3 adet kapya biber
- 1 adet havuç
- ½ kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Karabiber
- Tuz
- 3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Acı Sos
Kullanılan Ürünler
Yapılışı
Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası Yapılışı
- Közlenmiş kapya biberleri diğer sebze ve baharatlarla kavurun.
- 1 lt su ekleyip kaynamaya alın.
- Ayrı bir kapta tereyağını eritip Kemal Kükrer Acı Sos’u ekleyin.
- Çorba karışımı iyice kaynadıktan sonra robottan geçirip, kavurduğunuz sosu ekleyin.
- Birkaç dakika daha kaynatıp servis yapın. Afiyet olsun.
Tüm Tariflerimizi görmek için tıklayınız.
Benzer Tarifler