Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Şef Ekin Eylem Ulaş’tan Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası

Malzemeler

  • 3 adet kapya biber
  • 1 adet havuç
  • ½ kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Karabiber
  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Acı Sos

Yapılışı

Acı Biber Soslu Köz Biber Çorbası Yapılışı

Közlenmiş kapya biberleri diğer sebze ve baharatlarla kavurun. 1 lt su ekleyip kaynamaya alın. Ayrı bir kapta tereyağını eritip Kemal Kükrer Acı Sos’u ekleyin. Çorba karışımı iyice kaynadıktan sonra robottan geçirip, kavurduğunuz sosu ekleyin. Birkaç dakika daha kaynatıp servis yapın. Afiyet olsun.

Tüm Tariflerimizi görmek için tıklayınız.

Kullanılan Ürünler

Benzer Tarifler