Armut ve Kekikli Mokteyl | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Armut ve Kekikli Mokteyl

Malzemeler

  • 2 adet armut
  • 4-5 dal taze kekik
  • 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi
  • Tonik
  • 1 adet taze zencefil
  • 1 çay kaşığı bal

Kullanılan Ürünler

Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi 500 ml
Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi 500 ml
54.00 
Stokta Yok

Hemen getir`den sipariş verin!

Yapılışı

  • Püre için kabuğu soyulmuş armut ve zencefili yarım çay bardağı suyla beraber yumuşayana kadar kaynatın.
  • Yumuşayan armut ve zencefili çatal yardımı ile püre haline getirin.
  • Buz dolu bardağın içerisine yapmış olduğunuz püreyi, balı ve Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız sirkesini ekleyin.
  • Son olarak bardak dolana kadar tonik ekleyip kekikle beraber servis edin.
  • Shaker içerisine dilimlemiş olduğunuz armut ve zencefili ekleyin ve bir mojito tokmağı yardımıyla eklemiş olduğunuz malzemeleri ezin.
  • Üzerine kekik, bal, buz ve Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız sirkesini ekleyip karıştırın.
  • Yapmış olduğunuz bu karışımı iki kere süzüp buz dolu bardağa ekleyin ve üzerine tonik ekleyip servis edin.

Benzer Tarifler