Armut ve Kekikli Mokteyl
Anasayfa » Tarifler » Armut ve Kekikli Mokteyl
Malzemeler
- 2 adet armut
- 4-5 dal taze kekik
- 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi
- Tonik
- 1 adet taze zencefil
- 1 çay kaşığı bal
Yapılışı
- Püre için kabuğu soyulmuş armut ve zencefili yarım çay bardağı suyla beraber yumuşayana kadar kaynatın.
- Yumuşayan armut ve zencefili çatal yardımı ile püre haline getirin.
- Buz dolu bardağın içerisine yapmış olduğunuz püreyi, balı ve Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız sirkesini ekleyin.
- Son olarak bardak dolana kadar tonik ekleyip kekikle beraber servis edin.
- Shaker içerisine dilimlemiş olduğunuz armut ve zencefili ekleyin ve bir mojito tokmağı yardımıyla eklemiş olduğunuz malzemeleri ezin.
- Üzerine kekik, bal, buz ve Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız sirkesini ekleyip karıştırın.
- Yapmış olduğunuz bu karışımı iki kere süzüp buz dolu bardağa ekleyin ve üzerine tonik ekleyip servis edin.
Benzer Tarifler