Çingene Kebabı
Anasayfa » Tarifler » Çingene Kebabı
Malzemeler
- 2 adet közlenmiş patlıcan
- 2 adet közlenmiş yeşil biber
- 1 adet közlenmiş kırmızı biber
- 1 adet domates
- Çeyrek kuru soğan
- Zeytinyağı
- Tuz
- Kemal Kükrer Sarımsak Sosu
- Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi
Yapılışı
- Patlıcan, yeşil biber ve kırmızı biberi közleyin.
- Közlenmiş sebzelerin kabuklarını soyun ve bıçakla kıyarak kaseye alın.
- Domates ve kuru soğanı rendeleyin.
- Üzerine tuz, zeytinyağı, Kemal Kükrer Sarımsak Sosu ve Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ekleyin.
- Tüm malzemeler birleşene kadar karıştırıp servis edin. Afiyet olsun.
Benzer Tarifler