Etli Roka Salatası | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Etli Roka Salatası

Malzemeler

  • 3 parça bonfile et
  • 1 demet roka
  • 1 tane kırmızı soğan
  • 7-8 tane çeri domates
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Kekik
  • Limon
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • Kemal Kükrer Nar Ekşisi

Kullanılan Ürünler

Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml Cam
Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml Cam
119.90 
Stokta Yok

Hemen getir`den sipariş verin!

Yapılışı

  • Bonfile etleri şeritler halinde kesin.
  • Zeytinyağı, karabiber, kekik ve tuzu karıştırıp ete yedirin.
  • Marine edilen eti 1 saat dinlendirin.
  • Dinlenen eti bir tavada kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin.
  • Rokayı bol suyla yıkayıp suyunu süzün.
  • Çeri domatesleri ikiye kesin.
  • Kırmızı soğanı soyup halka şeklinde doğrayın.
  • Salata kasesine roka, domates ve soğanı alın.
  • Üzerine pişen et dilimlerini yerleştirin.
  • Zeytinyağı, limon, tuz ve Kemal Kükrer Nar Ekşisi’ni salatanın üzerine gezdirip servis yapın. Afiyet olsun.

Benzer Tarifler