Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası
Anasayfa » Tarifler » Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası
Malzemeler
- 1 adet fileto kesilmiş palamut veya levrek
- 5-6 yaprak marul
- 1 adet havuç
- 5-6 adet çeri domates
- 3-4 tutam maydanoz
- 1 adet kırmızı soğan
- Zeytinyağı
- Tuz
- Kemal Kükrer Gurme Elma Sirkesi
- Kemal Kükrer Jalapeno Acı Sos
Yapılışı
- Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası ‘nın salata hazırlığı için marul, havuç, çeri domatesi dilimleyip salata kasesine alın.
- Kırmızı soğanı dilimleyin ve üzerine tuz dökerek ovun.
- Soğanları ve maydanozları salata kasesine alın.
- Üzerine zeytinyağı ve Kemal Kükrer Gurme Elma Sirkesi’ni ekleyin.
- Fileto balığın üzerine zeytinyağı, tuz ve Kemal Kükrer Jalapeno Acı Biber Sosu dökün.
- Bir fırça yardımıyla her tarafına yayın ve balığın sosu biraz çekmesini bekleyin.
- Döküm ızgara tavanızı yağlayın, iyice kızması için 1-2 dakika bekleyin.
- Hazırladığınız balığı tavaya alın ve arkalı-önlü pişirdikten sonra salatanızın üzerine yerleştirin.Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası hazır. Afiyet olsun.
Benzer Tarifler