Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası

Malzemeler

  • 1 adet fileto kesilmiş palamut veya levrek
  • 5-6 yaprak marul
  • 1 adet havuç
  • 5-6 adet çeri domates
  • 3-4 tutam maydanoz
  • 1 adet kırmızı soğan
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Kemal Kükrer Gurme Elma Sirkesi
  • Kemal Kükrer Jalapeno Acı Sos

Kullanılan Ürünler

Yapılışı

  • Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası ‘nın salata hazırlığı için marul, havuç, çeri domatesi dilimleyip salata kasesine alın.
  • Kırmızı soğanı dilimleyin ve üzerine tuz dökerek ovun.
  • Soğanları ve maydanozları salata kasesine alın.
  • Üzerine zeytinyağı ve Kemal Kükrer Gurme Elma Sirkesi’ni ekleyin.
  • Fileto balığın üzerine zeytinyağı, tuz ve Kemal Kükrer Jalapeno Acı Biber Sosu dökün.
  • Bir fırça yardımıyla her tarafına yayın ve balığın sosu biraz çekmesini bekleyin.
  • Döküm ızgara tavanızı yağlayın, iyice kızması için 1-2 dakika bekleyin.
  • Hazırladığınız balığı tavaya alın ve arkalı-önlü pişirdikten sonra salatanızın üzerine yerleştirin.Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası hazır. Afiyet olsun.

Benzer Tarifler