Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası

Malzemeler

  • 1 adet fileto kesilmiş palamut veya levrek
  • 5-6 yaprak marul
  • 1 adet havuç
  • 5-6 adet çeri domates
  • 3-4 tutam maydanoz
  • 1 adet kırmızı soğan
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Kemal Kükrer Gurme Elma Sirkesi
  • Kemal Kükrer Jalapeno Acı Sos

Yapılışı

Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası ‘nın salata hazırlığı için marul, havuç, çeri domatesi dilimleyip salata kasesine alın. Kırmızı soğanı dilimleyin ve üzerine tuz dökerek ovun. Soğanları ve maydanozları salata kasesine alın. Üzerine zeytinyağı ve Kemal Kükrer Gurme Elma Sirkesi’ni ekleyin.

Fileto balığın üzerine zeytinyağı, tuz ve Kemal Kükrer Jalapeno Acı Biber Sosu dökün. Bir fırça yardımıyla her tarafına yayın ve balığın sosu biraz çekmesini bekleyin. Döküm ızgara tavanızı yağlayın, iyice kızması için 1-2 dakika bekleyin. Hazırladığınız balığı tavaya alın ve arkalı-önlü pişirdikten sonra salatanızın üzerine yerleştirin.Jalapeno Soslu Izgara Balık Salatası hazır. Afiyet olsun.

Kullanılan Ürünler

Benzer Tarifler