Zencefilli ve Elmalı İçilebilir Salata | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Zencefilli ve Elmalı İçilebilir Salata

Malzemeler

  • Yarım yeşil elma
  • 1 avuç ıspanak
  • 1 çay kaşığı taze rendelenmiş zencefil
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı çiya tohumu
  • 1,5 su bardağı su
  • Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi

Kullanılan Ürünler

Yapılışı

Zencefilli ve Elmalı İçilebilir Salata Yapılışı

  • Elma, ıspanak, çiya tohumu, bal, su, zencefil ve son olarak 3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi’ni hazneye ekleyin.
  • Tüm malzemeler pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırıcınızdan geçirin.
  • Bardağınıza koyarak servis edin. Afiyet olsun.

Tüm Tariflerimizi görmek için tıklayınız.

Benzer Tarifler