Zencefilli ve Elmalı İçilebilir Salata | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Tarifler

Zencefilli ve Elmalı İçilebilir Salata

Malzemeler

  • Yarım yeşil elma
  • 1 avuç ıspanak
  • 1 çay kaşığı taze rendelenmiş zencefil
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı çiya tohumu
  • 1,5 su bardağı su
  • Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi

Yapılışı

Zencefilli ve Elmalı İçilebilir Salata Yapılışı

Elma, ıspanak, çiya tohumu, bal, su, zencefil ve son olarak 3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi’ni hazneye ekleyin. Tüm malzemeler pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırıcınızdan geçirin. Bardağınıza koyarak servis edin. Afiyet olsun.

Tüm Tariflerimizi görmek için tıklayınız.

Kullanılan Ürünler

Benzer Tarifler