Et için;
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 400 gram antrikot
- Tuz
- Karabiber
- 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Sarımsak Sos
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer İsot
Beğendi İçin;
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 adet közlenmiş patlıcan
- tuz
- karabiber 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Sarımsak Sos
- 1 kase süzme yoğurt
Hazırlanışı;
Tavayı ısıtıp üzerine tereyağını ekliyoruz,
İnce bir şekilde kesilmiş etleri tek tek yüksek ısıdaki tavaya ekliyoruz, tuz ve karabiber ilave edip pişiriyoruz,
Etler pişmeye başladıktan sonra 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Sarımsak Sos , pul biber ve 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer İsot ekleyip kenara alıyoruz,
Ayı bir tavada zeytinyağında közlenmiş patıcan, tuz sarımsak sos ve yoğurdu ısıtıyoruz üzerine eti ekleyip servis ediyoruz