Tarifler

Balzamik Soslu Bruschetta

1 diş sarımsak
½ çay bardağı zeytinyağı
½ baget ekmek
-Ekmekler ince bir şekilde kesilir, üzerine sarımsaklı yağ sürülür ve 180 derecede 8 dakika pişirilir.

Çektirilmiş Balzamik Sos için;
1 su bardağı Kemal Kükrer Balzamik Sirkesi
6-8 dal taze kekik
2 dal taze biberiye
1 yemek kaşığı toz şeker
-Üçte bir oranında kalana kadar tavada çektirilir.

Bruschetta için;
1 adet domates
½ kırmızı soğan
10 yaprak fesleğen
50 gr minik mozzarella
1 yemek kaşığı çam fıstığı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı çektirilmiş balzamik sos karıştırılıp fırınlanmış ekmeklerin üzerine eklenir.Üzerine tekrardan balzamik sos dökerek servis edilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir