Tarifler

Brüksel Lahanalı Makarna

500 gram brüksel lahanası
1 adet jülyen havuç
1 adet jülyen kırmızı soğan
1 adet kapya biber
100 gram mantar
tuz
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı pul biber
karabiber
3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Balzamik Sirkesi
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 dal biberiye harmanlayıp 180 derecede 15 dakika pişiriyoruz.

makarna;
kaynayan suya tuz atıp 1 paket erişteyi 8-10 dakika haşlıyoruz.
2 yemek kaşığı zeytinyağı
fırınladığımız sebzeler
haşladığımız makarna
2 yemek kaşığı Kemal Kükrer Balzamik Sirkesi karıştırıp servis ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir