Semizotu Yemeği Tarifi

MALZEMELER

Malzemeler; 

  •  3 yemek kaşığı zeytinyağı
  •  1 adet kuru soğan
  •  150 gram kıyma
  •  1 yemek kaşığı domates salçası
  •  Tuz
  •  Karabiber
  •  3 yemek kaşığı bulgur
  •  1 bağ semiz otu
  •  Pul biber
  •  3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Nar Ekşisi
  •  2 su bardağı sıcak su

 

Hazırlanışı;

Zeytinyağında soğanlarımızı pembeleştiriyoruz.

kıymayı ilave edip kavurmaya devam ediyoruz.

Domates salçası, tuz ve karabiber ekleyip salçanın acısı çıkana kadar kavuruyoruz.

Bulguru, semiz otu, pul biber ve nar ekşisini koyup karıştırdıktan sonra sıcak suyu ilave edip 10 dakika kapağı kapalı pişiriyoruz.

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ