Tarifler

Soğan Kebabı

Kebap için;
500 gram kuzu kıyma
1 kuru soğan, incecik kıyılmış
Tuz
Karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Pul biber
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
2 yemek kaşığı Kemal Kükrer Nar Ekşisi yoğurulur, ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp şekillendirilir.

Sos için;
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
4 yemek kaşığı Kemal Kükrer Nar Ekşisi
1,5 su bardağı su tepsiye aktarılır.Köfteler ve 15 adet arpacık soğan tepsiye koyulur.200 derecede 20-25 dakika pişirilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir