Tok Tutan, Pratik ve Lezzetli Ramazan Tarifleri | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Blog

Tok Tutan, Pratik ve Lezzetli Ramazan Tarifleri

Tok Tutan, Pratik ve Lezzetli Ramazan Tarifleri

Ramazan ayında iftar hem fiziksel hem de zihinsel enerjimizi korumak için çok önemlidir. Uzun süreli açlığı ve susuzluğu dengelemek için ramazan yemek tarifleri planlamak gerekir. Vücudu düzenlemek ve sağlıklı bir Ramazan dönemi geçirmek için diyet iftar menüleri yaratmanıza yardımcı olacağız. Karışınızda Ramazan sofralarında hem gözünüze hem de midenize hitap edecek pratik yemek tarifleriyle karşınızdayız.

İftarda ne pişirsem sorusunun cevabını bu yazıda bulacaksınız.

SOYA SOSLU TAVUK ŞİŞ 

Malzemeler:

Yapılışı;

  1. Uygun bir kaba yoğurt, sıvı yağ, domates salçası, tuz, kekik ve pul biberi alarak çırpın.
  2. Hazırladığınız sosun üzerine doğranmış kuşbaşı tavuk göğsünü ve Kemal Kükrer Soya Sosu’nu ekleyip, karıştırın.
  3. Hazırladığınız tavukları sırasıyla tavuk, biber, domates sıralamasıyla şişe dizin.
  4. Önceden ısıttığınız tavada tavuk şişleri arka ve ön yüzünü çevirerek kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun.

NERGİZLEME

Malzemeler:

Yapılışı;

  1. Uygun bir salata kasesinde, maydanoz ve taze soğanı ince ince kıyın.
  2. Üzerine Kemal Kükrer Organik Elma Sirkesi, limon suyu ve baharatlarıda ekleyip, karıştırın.
  3. Haşlanmış yumurtayı dörde kesin ve salatanın üzerine yerleştirin.

Afiyet olsun.

Bu tarifler sadece lezzetli ve pratik değil, aynı zamanda Ramazan boyunca sizi tok tutacak şekilde hazırlanmıştır.

Kemal Kükrer iyi Ramazanlar diler!

Benzer Blog İçerikleri