Yudumluk Ballı Elma Sirkesi
Yüzyıllar boyunca Osmanlı mutfağında sofralara eşlik eden “Sirkencübin” şerbeti, bal, sirke ve suyun uyumuyla hazırlanan geleneksel bir içecekti. Mevlevi mutfağında da özel bir yere sahip olan bu karışım, yüzyıllar boyunca kültürel bir miras olarak aktarılmıştır.
Kemal Kükrer, bu köklü geleneği çağdaş bir yorumla yeniden canlandırıyor.
Elma sirkesinin berrak keskinliği, balın doğal tatlılığıyla birleşerek zarif bir uyum yakalıyor.
Yudumluk sirkesinin kendine özgü yumuşak dokusuyla, içimi rahat ve dengeli bir lezzet sunuyor.
Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi…
Gelenekten ilham alan, doğanın en rafine buluşması.
Yudumluk Ballı Elma Sirkesi İçindekiler;
Yudumluk Ballı Elma Sirkesi, içeriğinde sadece elma sirkesi ve %10 oranında bal bulundurur. Koruyucu, renklendirici veya tatlandırıcı içermez.
Nasıl Tüketilmeli?
Kemal Kükrer Yudumluk Sirkeleri, gün içerisinde 1 bardak suya 3 yemek kaşığı ekleyerek tüketebilirsiniz.