Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi
17. yüzyılda Avrupa’yı kasıp kavuran veba salgını milyonlarca insanın ölümüne yol açarken, dört hırsızın hikayesi tüm Fransa’da konuşuluyordu.
Çünkü bu hırsızlar, hastaların evlerine ve eşyalarına dokunmalarına rağmen asla hastalığa yakalanmıyorlardı.
Sonunda yakalandıklarında, idam edilmemeleri karşılığında sırlarını açıklamaları istendi.
Hırsızlar, ellerini yıkamak ve gargara yapmak için özel bir sirke hazırladıklarını itiraf ettiler. Bu formül, kısa sürede ün kazandı; 1748 ve 1884 Fransız Kodekslerine kaydedildi ve eczanelerde uzun yıllar boyunca kullanıldı.
Bugün bu tarihi miras, Kemal Kükrer’in yüz yılı aşan sirke ustalığıyla yeniden hayat buluyor. Lavanta, adaçayı, biberiye ve karanfilin de yer aldığı on farklı aromatik bitkiden güç alan bu özel lezzet, yudumluk sirkesinin yumuşak içimiyle tarihî bir efsaneyi günümüze taşıyor.
Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi…
Yüzyıllar öncesinden gelen bir formül, bugünün ustalığıyla yeniden yorumlandı.
Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi İçindekiler;
Bu özel ürün Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi, elma sirkesi, pelin otu, adaçayı, biberiye, hindistancevizi, lavanta, nane, karabiber, karanfil, sarımsak ve tarçın içermektedir. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez!
Nasıl Kullanılır?
Günlük olarak 3 çorba kaşığı Yudumluk Dört Hırsız Sirkesini, su veya tercih ettiğiniz başka bir içecekle karıştırarak tüketebilirsiniz